YUEP BAŞVURU FORMLARI (FORM 19) VE DOSYALAR TIPTA UZMANLIK KURULU BAŞKANLIĞINA GÖNDERİLDİ

Tıpta Uzmanlık Kurulunca Yetkilendirilmiş Uzmanlık Eğitimi Programları (YUEP) Listesinin güncellenmesi kapsamında Fakültemiz Uzmanlık Eğitimi Komisyonunun 29.12.2017 tarihinde aldığı kararla başlayan Fakültemiz Anabilim Dallarının yetki düzeyinin 2. seviyeden 3. seviyeye çıkartılması için Anabilim Dallarımız, Mezuniyet Sonrası Tıp Eğitimi Birimimiz ve Mezuniyet Sonrası Tıp Eğitimi Değerlendirme Komisyonumuzun çalışmaları sonucunda hazırlanan Başvuru Formları (Form 19) ve dosyalar 17.09.2019 tarihinde değerlendirilmek üzere Tıpta Uzmanlık Kurulu Başkanlığına gönderilmiştir.

Bu içerik 20.09.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 457 kez okundu.