YENİ DERSLİK BİNAMIZ 19 EKİM 2015 PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN KURAMSAL DERSLER İÇİN KULLANILMAYA BAŞLAYACAKTIR

Sayın Öğretim Üyemiz,
Fakültemiz ilk üç sınıf öğrencilerinin kuramsal ve uygulamalı eğitimlerinin çağdaş standartlarda gerçekleştirilebilmesi için inşa edilen ve üç haftadır uygulama kullanmaya başladığımız “Yeni Derslik Binası” 19 Ekim 2015 Pazartesi günü kuramsal dersler içinde hizmete vermeye başlayacaktır.
Bu kapsamda, 2. kattaki A Dersliği 1. Sınıftaki öğrencilerimizin, 3. kattaki B Dersliği 2. Sınıftaki öğrencilerimizin, 3. Kattaki D Dersliği ise 3. Sınıftaki öğrencilerimizin kuramsal dersleri için kullanılacaktır.
Yeni derslik ve laboratuvar alanlarının kullanımının hayırlı olması ve öğrencilerimizin başarılarına olumlu katkı yapmasını dileriz.

Not : Sınavlar eski anfide yapılacaktır.

Bu içerik 15.10.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 580 kez okundu.