VIII. Ders Kurulu Poster ve Kongresi ile İlgili Duyuru



DUYURU (3.SINIF, 8. KURUL)

Değerli Kurul 8 öğrencilerimiz,

Proje (poster) temelli ödevleri bitirmemize az kaldı. Emekleriniz, gayretleriniz için kutluyorum. 
57 adet poster için 228 öğrenci, 50 öğretim üyesi olarak çalışmalar yaptık. Bazı proje gruplarının ödevleri ve öğretim üyelerinin netleşmesinde elde olmayan nedenlerle gecikme oldu. Bunun dışında büyük bir sorun olmadan sona yaklaştık. 
Posterleri tamamlamak için 7 Aralık Pazartesi günü 11.30-12.20 teorik saat olarak danışman öğretim üyelerine ayırdık. Bu ders saati için öğretim üyelerinin odalarında son kez bir araya gelmenizi; posterlerin son şeklini danışman hocalara onaylatmanızı planladık. Posterlerinizin son şeklini “powerpoint” dosyası olarak celalk@trakya.edu.tr  adresine, en geç 7 Aralık akşamına kadar e-iletmenizi rica ediyorum.

Poster sunumları Kongre olarak Salı günü (8 Aralık 2015) yeni amfi binası giriş salonunda yapılacaktır. Posterler en geç saat 10.30’da belirlenmiş standlara asılacaktır. Poster asmak için gerekli kırtasiye hazır bulundurulacaktır. Posterlerin en az saat 17’ye kadar asılı kalması gerekmektedir. Akşam 17.00’den sonra görevliler posterlerinizi toplayacaktır. Dekanlık da uygun görürse posterler belki birkaç gün daha asılı kalabilir. Poster sunumları sırasında tüm öğrencilerin posterlerinin başında olması gerekmektedir. Sunumlardan alınan not postere verilecek ve öğrenciler aynı notu alacaktır. Ancak sunum sırasında bulunmayan (geçici zorunluluk dışınnda) öğrenci not alamayacaktır.
Posterleri değerlendirmek için en az 5 postere 1 juri öğretim üyesi atanacaktır. Ortalama 30 dakika zaman alacağı düşünülmektedir. Sunumların 5 dk. civarında sınırlandırılması uygun olur. Daha fazla juri olması halinde süre kısalacaktır. Juri değerlendirmesi 11.00-14.00 arasında olacaktır. Jurilerle birlikte dolaşmak üzere sizlerden gönüllü öğretim üyesi sekreterliği görevi üstlenecek arkadaşların celalk@trakya.edu.tr  üzerinden benimle iletişime geçmesini rica ediyorum.

Kongrenin aynı zamanda bir eğitim festivaline dönüşeceğini, akran eğitimi, juri değerlendirmesi, spontan bilgi alışverişleri şeklinde fırsatçı öğrenmelere, eğtimlere olanak sağlayacağını bekliyor ve yararlı olmasını diliyorum.

 

                                                                                                           Prof.Dr. Celal KARLIKAYA

                                                                                                             8. Ders Kurulu Başkanı

 




Bu içerik 04.12.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1333 kez okundu.