“TÜBİTAK için Araştırma Proje Önerisi Hazırlama ve Yürütme Uygulamalı Eğitimi” tamamlandı.



    TÜBİTAK’ın 2237 Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında desteklenen TÜBİTAK için Araştırma Proje Önerisi Hazırlama ve Yürütme Uygulamalı Eğitimi başlıklı Proje Eğitim Etkinliği 26-28 Aralık 2014 tarihleri arasında Prof. Dr. Nurettin AYDOĞDU’nun koordinatörlüğünde Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi’nde başarıyla gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında Trakya Üniversitesi ve dışından farklı üniversitelerden 30 araştırmacı etkinliğe katıldı. Proje döngüsü yönetimi ve TÜBİTAK için araştırma projesi hazırlama, yazma ve yürütme konularında uygulamalı eğitim verildi. Eğitim kapsamında proje önerilerinin kabul olma şansını artırmaya yönelik bilimsel stratejilerin anlatılmasının ardından, kabul edilmiş bir TÜBİTAK projesinin yürütülmesi için öngörülen bütün aşama ve gereklilikler de örneklerle ele alındı.

    Ücretsiz olan Programda Eğitici olarak Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Haluk Keleştimur, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Ahmet Ayar ve Prof. Dr. Ali Osman Kılıç, Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Bayram Yılmaz, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Selim Kutlu ve Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Nurettin Aydoğdu yer aldı. 


Resim 



Bu içerik 31.12.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 882 kez okundu.