Trakya Üniversitesi Kompleks Koroner Girişimler ve Kateterizasyon Toplantısına Ev Sağipliği Yaptı

Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Türk Girişimsel Kardiyoloji Vakfı iş birliğinde Kompleks Koroner Girişimler ve Kateterizasyon Toplantısı gerçekleştirildi.
Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda yüz yüze ve çevrim içi sunumlar ile canlı vaka oturumları gerçekleştirilerek kardiyolojide girişimsel tedaviler, kompleks koroner işlemler ve pulmoner hipertansiyon konuları ele alındı.Türkiye’nin bir çok yerinden kardiyoloji uzmanlarını bir araya getiren toplantıda ayrıca Trakya Üniversitesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’nın kurucu öğretim üyesi Prof. Dr. Gültaç Özbay’a teşekkür plaketi verildi.
11-12 Haziran 2022 tarihlerinde 2 gün süren toplantı Türk Girişimsel Kardiyoloji Vakfı internet sitesi üzerinden canlı yayınlandı.
Emeği geçenleri tebrik eder, katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Bu içerik 16.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 332 kez okundu.