Tıp Fakültemizin Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Programı Akreditasyonu Çalışmaları Çerçevesinde  Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon Kurulu Tarafından Yerinde Ziyaret Gerçekleştirilmiştir

      

      

Tıp Fakültemizin Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Akreditasyonu için, Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon Kurulu’na (UTEAK) yapılmış olan başvurusu kabul edilmiş ve 07-11 Ocak 2018 tarihleri arasında yerinde ziyaret kararı alınmıştı. Prof. Dr. İskender SAYEK’in ekip başkanlığında Doç. Dr. A. Hilal BATI (Ege Üniversitesi), Prof. Dr. Rukiye E. ÖMEROĞLU (İstanbul Üniversitesi) , Prof. Dr. Işıl İrem BUDAKOĞLU (Gazi Üniversitesi), Prof. Dr. Semra ÖZÇELİK (Bezmialem Vakıf Üniversitesi) ve Stj. Dr. Esra ERDOĞAN (Başkent Üniversitesi) tarafından ziyaret gerçekleştirilmiştir. Program 07 Ocak 2018 Pazar günü başlamıştır. 08 Ocak 2018 Pazartesi günü Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir ve Özdeğerlendirme Raporu Hazırlama Komitesi başkanı Prof. Dr. Bülent Sabri Cığalı tarafından Rektör yardımcısı Sayın Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, eğitim yönetimi, öğretim üyeleri, öğrencilerin ve ziyaret ekibinin katıldığı toplantıda dekanlık brifingi verilmiştir.

Ziyaret ekibi Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Başhekim Prof. Dr. Abdullah Taş’ı 08 Ocak 2018 tarihinde makamlarında ziyaret etmişlerdir.

Bölüm ve Anabilim Dalı Başkanları, Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent öğretim üyeleri, Öğrenciler ve Tıpta Uzmanlık Öğrencileri ile ayrı ayrı görüşmeler yapılmıştır. Fakültenin eğitim alt yapısı incelenmiş ve dekanlık ofisleri (Öğrenci İşleri, Ölçme ve Değerlendirme Birimi vs) yerinde ziyaret edilmiştir. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Üniversite Genel Sekreteri ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. H. Ahmet Tezel ve Prof. Dr. Mustafa İnan, 103 Öğretim Üyesi, Araştırma Görevlileri ve Öğrencilerin bulunduğu toplantıda Çıkış Bildirim Raporu, ziyaret ekip Başkanı Prof. Dr. İskender Sayek tarafından sunulmuştur.

Tıp Fakültesi Mezuniyet Öncesi Eğitim programının akreditasyon sonuç raporu UTEAK genel kurulunda görüşüldükten sonra Tıp Fakültemize bilgi verilecektir. 

Ek Resimler
Bu içerik 15.01.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1039 kez okundu.