T.Ü. TIP FAKÜLTESİ VE EĞİTİM FAKÜLTESİ İŞBİRLİĞİ İLE TIP FAKÜLTESİNDE EĞİTİM BECERİLERİ KAPASİTESİNİ GELİŞTİRME EĞİTİMİ BAŞLADI

Sürekli mesleki gelişim kapsamında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Eğitim Fakültesi işbirliği ile gerçekleşen “Eğitim Becerileri Kapasitesini Geliştirme Eğitimi” 14.02.2019 Perşembe günü, Ratıp Kazancıgil Derslik Binası Beyaz Salon’da başlamıştır. Eğitim kapsamında, T.Ü. Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri, Eğitim Sosyolojisi ve Eğitim Felsefesi, Öğretim İlkeleri, Eğitimde Program Geliştirme, Eğitimde Kullanılan Alternatif Ölçme Araç ve Yöntemleri, Tutum ve Tutumların Ölçülmesi, Olumlu Öğrenme Ortamı ve Sınıf Yönetimi, Eğitimde Yenilikçi Teknoloji Kullanımı, Öğrenen Psikolojisi ve Öğretmen başlıklarında Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri ile bilgi paylaşımında bulunacaklardır. Sekiz modülden oluşan program, Tıp Fakültesinde eğitim yönetiminde görev alan 20 Öğretim Üyesinin katılımı ile her hafta Perşembe günleri olmak üzere 04.04.2019 tarihine kadar devam edecektir.

Bu içerik 18.02.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 657 kez okundu.