Prof. Dr. Sevgi ESKİOCAK’ın Emekli Olması Nedeniyle Tören Düzenlendi

Prof. Dr. Sevgi ESKİOCAK’ın emekli olması nedeniyle Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı tarafından 14/09/2020 Pazartesi günü saat 14.00’te Dr. Ratip KAZANCIGİL Derslik Binası A Amfisinde tören yapılmıştır.

Tören, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer DEMİR’in konuşmasının ardından  Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selma SÜER GÖKMEN’in konuşması, Prof. Dr. Sevgi ESKİOCAK’ın hayatı ile ilgili slayt gösterimi, söz almak isteyen öğretim üyelerimizin konuşmaları ve çiçek takdimi ile sona ermiştir.

Sayın Hocamıza hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında da başarılar dileriz.

Bu içerik 16.09.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1194 kez okundu.