Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalının Akreditasyon Ziyareti



 

    Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı, 22 Haziran 2018 tarihinde, TOTBİD in (Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği) alt kolu olan TOTEK (Türk Ortopedi ve Travmatoloji Eğitim Konseyi) tarafından Tıpta Uzmanlık Eğitimi (Ortopedi ve Travmatoloji) akreditasyon amaçlı ziyaret edildi.

     Araştırma Görevlisi eğitim standartlarını görmek amacı ile gelen TOTEK Başkanı Prof. Dr. Nevres Aydoğan ve TOTEK Yönetim Kurulu üyelerine ve Türk Tabipler Birliği temsilcisi Prof. Dr. Muzaffer Eskiocak’a, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cem Çopuroğlu tarafından kliniğin tanıtımı yapıldı. Araştırma görevlisi eğitim programı normal akışı içerisinde ilgili heyet tarafından gözlemlendi. Ortopedi ve Travmatoloji Servisi, Ameliyathane, Acil Servis, Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği ve Deneysel Hayvan Laboratuvarını inceleyen heyet, Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği asistan hekimleri ile tek tek görüşerek eğitim şartlarını değerlendirdi. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir’i de ziyaret eden heyet, oldukça olumlu geri bildirimler ile üniversitemizden ayrıldı.

    ‘Önceliğimiz Eğitim’ diyen Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı öğretim üyeleri, ziyaretin olumlu geçtiğini, akreditasyonla ilgili sonucun Kasım ayında yapılacak Ulusal Ortopedi Kongresinde açıklanacağını bildirdiler.

     Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalında görev yapan Öğretim Üyeleri ile araştırma görevlilerini, hemşirelerini ve diğer çalışanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.



Ek Resimler
Bu içerik 27.06.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 650 kez okundu.