Makedonya Cumhuriyeti Tetova Devlet Üniversitesi İle Trakya Üniversitesi İşbirliğinde Uluslararası Konferans

Makedonya Cumhuriyeti Tetova Devlet Üniversitesi İle Trakya Üniversitesi işbirliğinde 3-4 Haziran 2016 tarihleri arasında Tetova/Makedonya'da Tıp Fakültemiz öğretim üyelerinin katkıları ile düzenlenecek olan "First International Scientific  Conference of Faculty of Medical Science" isimli uluslararası bilimsel toplantının duyurusu ekte olup toplantıya Prof. Dr. Nurettin Heybeli, Doç. Dr Atakan Sezer , Yrd. Doç. Dr. Banu Tütüncüler, Yrd. Doç. Dr. Semra Aytürk ve Yrd. Doç. Dr. Ömer Salt konuşmacı, Prof. Dr. Necdet Süt ve  Prof. Dr. Gülnur Kızılay  Özfidan Bilim kurulu üyesi olarak katkı vereceklerdir.
Uluslar arası nitelikteki bu toplantının bildiri gönderimine ilişkin son tarih 15 Mayıs 2016 olup toplantıya bildirileri ile katılmak isteyen öğretim elemanlarımızın Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Üstündağ ile iletişime geçmelerini rica ederiz.

Duyuru ekini görüntülemek için tıklayınız.

Bu içerik 25.04.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 500 kez okundu.