Hematoloji Bilim Dalı Tıpta Uzmanlık Eğitim Programı Akredite Edilmeye Uygun Bulundu

Fakültemiz İç Hastalıkları Anabilim Dalı Hematoloji Bilim Dalı Tıpta Uzmanlık Eğitim Programı Hematoloji Tıpta Uzmanlık Yeterlik Komisyonu (HEM-TUYEK) tarafından HEM-TUYEK eğitim programları Ulusal Standartları-2022’ ye göre değerlendirilmiş olup ziyaret ekibi üyeleri tarafından yerinde incelenmiştir.

HEM-TUYEK Program Değerlendirme ve Çalışma Grubu ve HEM-TUYEK Yürütme Kurulu tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, “Hematoloji Tıpta Uzmanlık Eğitim Programı” beş (5) yıllık süre ile akredite edilmeye uygun bulunmuştur.

Hematoloji Bilim Dalı öğretim elemanları ve diğer çalışanları tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu içerik 09.08.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 193 kez okundu.