Fakültemize Yeni Katılan Öğrencilerimizin Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleştirildi


Fakültemiz tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen “Beyaz Önlük Giyme Töreni” gerçekleştirildi. Törende, hekimliğe ilk adımlarını atan 273 Tıp Fakültesi birinci sınıf öğrencisi, aileleri önünde beyaz önlüklerini giymenin heyecan ve gururunu yaşadı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Dr. Öğr. Üyesi Ümit Çavuş yönetimindeki Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bakır Üflemeli Grubu’nun mini konseri ile başladı.

Törende Fakültemizi birincilikle kazanan ve dönem arkadaşları adına bir konuşma yapan Cansel Yavuz, çocukluk hayalini gerçekleştirmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Öğrencilerin, hekimlik yolunda ilk adımı attıklarını belirten Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Filiz Akata’nın konuşmalarının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Edirne’ye, Trakya Üniversitesi ve Tıp Fakültesine gelen öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.

Konuşmaların ardından Tıp Fakültesi’nden yakın zamanda emekli olan öğretim üyelerine plaket takdimi gerçekleştirildi.

Tıp fakültesi öğrencilerine beyaz önlüklerin giydirilmesi ve Prof. Dr. Filiz Akata tarafından Beyaz Önlük Andının okutulmasıyla tören programı sona erdi.

Fakültemize yeni katılan öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

 Tıp Fakültesi Dekanlığı

Ek Resimler
Bu içerik 28.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 506 kez okundu.