Fakültemiz Temel Hekimlik Uygulamaları Maket Eğitimi Başarıyla Devam Ediyor

3. sınıf 9. Ders kurulu eğitim etkinlikleri çerçevesinde yapılması planlanan Erişkinde Entübasyon ve Kardiyopulmoner Resüsitasyon Eğitimleri Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mustafa Burak SAYHAN ve Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ömer SALT yönetiminde maket laboratuvarımızda gerçekleştirilmiştir.

Fakültemizde uzun bir süredir verilmekte olan maket eğitimleri 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı başında yenilenen maket laboratuvarımız bünyesinde daha etkin ve modern koşullarda verilmeye devam etmektedir.

Üç yıl önce hazırlanan eğitim projesi kapsamında alınan yeni materyaller ile güçlendirilen maket laboratuvarımızda Ulusal Çekirdek Eğitim programında yer alan Temel Hekimlik Uygulamalarının ilk basamağı 1,2 ve 3. Sınıflarda maketler kullanılarak başarıyla verilmektedir.

Bu içerik 27.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 930 kez okundu.