Fakültemiz 2023 Yılı Olağan Akademik Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Fakültemiz 2023 Yılı Olağan Akademik Genel Kurulu 14 Aralık 2023 Perşembe günü saat 15.00'te Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU ve öğretim üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.
Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Programı, Mezuniyet Sonrası Tıp Eğitimi Programı, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında yapılan faaliyetler, Fakültemizin akademik yapılanması hakkındaki bilgiler Dekanımız Prof. Dr. Filiz AKATA tarafından öğretim üyelerimizle paylaşıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU'nun Üniversitemiz ile ilgili bilgiler verdiği konuşmasının ardından Olağan Akademik Genel Kurulumuz dilek ve öneriler kısmındaki soru ve yanıtlar kısmı ile sona erdi.
      Öğrencilerimizin başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmesinde emeği olan idari çalışanlarımız ve öğretim elemanlarımıza, Dekanlığımız adına çok teşekkür ederiz.

Bu içerik 14.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 21 kez okundu.