Fakültemiz 2021 Yılı Olağan Akademik Genel Kurulu Yapıldı

Fakültemiz 2021 Yılı Olağan Akademik Genel Kurulu 15 Haziran 2021 Salı günü saat 15.00'te çevrimiçi olarak Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU ile 118 öğretim üyemizin katılımıyla gerçekleştirildi.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU'nun Üniversitemizin yapılanması hakkında bilgiler verdiği konuşmasının ardından öğretim üyelerimize Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Programı, Mezuniyet Sonrası Tıp Eğitimi Programı, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında yapılan faaliyetler,  Fakültemizin akademik yapılanması hakkında bilgiler Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir tarafından öğretim üyelerimizle paylaşıldı. Olağan Akademik Genel Kurulumuz dilek ve öneriler kısmındaki soru ve yanıtlar kısmı ile sona erdi.

Öğrencilerimizin başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmesinde emeği olan idari çalışanlarımız ve öğretim elemanlarımıza, Dekanlığımız adına çok teşekkür ederiz.

Bu içerik 24.06.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 523 kez okundu.