Eurasian Journal Of Family Medicine dergisine ait gelişmeler



Değerli Trakya Tıp Ailesi;


Sizlere; Aile Hekimliği Anabilim Dalımızın ortak emeği ile yayınlanan Eurasian Journal of Family Medicine hakkında bir kaç güzel haber vermek istiyorum. Bu yıl sekizinci cildine başlayan dergimiz, 2019'a bazı yenilikler ve gelişmelerle girdi:


1- Eurasian Journal of Family Medicine, 2017 yılı ilk sayısından itibaren TÜBİTAK TR-Dizin tarafından taranmaya başladı. Böylece dergimizi tarayan indeks sayısı dokuza ulaştı.


2- Editör Ofisimiz ve Uluslararası Editörler Kurulumuz yeni isimlerle zenginleşti. Bu vesile ile yeni editörlerimiz, Almanya'dan Prof. Dr. Thomas Frese, Bangladeş'ten Prof. Dr. Zakiur Rahman ve bir önceki ciltte aramıza katılan Bulgaristan’dan Doç. Dr. Radost Asenova ile uluslararası editörler kurulumuzun yeni üyelerine hoş geldiniz diyor, dergimize katkıları ve emekleri için teşekkür ediyorum.


3- Dergimiz, yazarlarımızın artan teveccühüne cevap verebilmek ve editöryel süreçleri hızlandırabilmek için bu yıldan itibaren yılda dört sayı yayınlanmaya başlıyor. Bundan böyle her Mart, Haziran, Eylül ve Aralık’ta yeni sayılarımızla karşınızda olacağız.


4- Dergimizle ilgili paylaşmak istediğimiz bir yenilik de; yine 2019 yılı ilk sayısından itibaren, yayınlanan makalelere DOI (Digital Object Identifier) numarası atanmaya başlanması. Bu adımın derginin bilinirliği ve atıf sayısına olumlu katkıları olmasını, böylece çok geçmeden yeni müjdelerle size ulaşmayı umuyoruz.


Eurasian Journal of Family Medicine ailesi olarak dergimize ilginizin devamını ve hep iyi haberlerle sizlere ulaşabilmeyi diliyoruz.


Saygılarımızla


Prof. Dr. H. Nezih Dağdeviren
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı
Baş Editör
Eurasian Journal of Family Medicine Editörler Kurulu Adına

 



Bu içerik 16.04.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 437 kez okundu.