BEŞİNCİ SINIF 8’İNCİ STAJ (DUYU HASTALIKLARI) KURULU ÖĞRENCİLERİMİZİN GRUP DAĞILIMI

Değerli 8’inci staj kurulu öğrencilerimiz;

Kurulunuz Yürütme Komitesinin aldığı karar gereğince aşağıda verildiği şekliyle öğrencilerimiz A ve B grubu olmak üzere iki gruba ayrılmışlardır. A grubundaki öğrencilerimiz  26 Ağustos 2013 Pazartesi günü sabah saat 08:30 da 1’inci  Katta Göz Hastalıkları Polikliniği içindeki Göz Hastalıkları Dersliğinde, B grubu öğrencilerimiz ise yine 26 Ağustos 2013 Pazartesi günü sabah saat 08:30 da birinci katta KBB polikliniği içindeki KBB dersliğinde olacaklardır. Staj programı ile ilgili ayrıntılı bilgi ilk ders sırasında öğretim üyelerimiz tarafından  verilecektir. Öğrencilerimize başarılı, sağlıklı ve mutlu geçirecekleri bir eğitim dönemi  dileriz.

Bu içerik 23.08.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 1129 kez okundu.