26. Ulusal Türk Ortopedi ve Travmatoloji Kongresi 25-30 Ekim 2016 Tarihleri Arasında Antalya’ da Yapılmıştır.



25-30 Ekim 2016 tarihleri arasında 26. Ulusal Türk Ortopedi ve Travmatoloji Kongresi Antalya’ da yapılmıştır.  Yaklaşık üç bin ortopedistin katılımı ile gerçekleşen kongreye TÜTF Ortopedi ve Travmatoloji kliniğinden 5 öğretim üyesi ve 3 asistan doktor katılmış ve üniversitemizi temsil edilmiştir.

27 Ekim 2016 tarihinde Ortolimpik 2016 Ortopedi ve Travmatoloji Bilgi, Beceri ve Genel Kültür Yarışması yapılmıştır. Yirmi üniversite ve eğitim-araştırma hastanesinden ikişer araştırma görevlisinin katıldığı yarışmada, Ortopedi ve Travmatoloji kliniğinden Dr. Özenç Altınöz ve Dr. Bahadır Balkanlı, üniversitemizi temsilen yarışmışlardır.

Ortopedi bilgisi ve genel kültür konularında soruların sorulduğu yarışmada, yarışma ikincisi olarak TOTBİD (Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği) tarafından takdim edilen Asia Pacific Orthopedic Association (APOA) 2018 Kongresine kongre kaydı ve konaklama ödülü kazanmışlardır. Üniversitemizi temsil eden ve yarışmada ikinci olarak başarı gösteren araştırma görevlilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.



Ek Resimler
Bu içerik 01.11.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1046 kez okundu.