2018-2019 Eğitim Yılı 3. Sınıf Sınıf Geçme Notlarında Değişiklik Olmuştur

Fakültemiz 3. sınıf öğrencileri için 26.06.2019 tarihinde yapılan “Sınıf Geçme Sınav” sorularına yapılan itirazlar Soru İnceleme Komisyonumuz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır.

Sınav sorularına yapılan itirazlar T.Ü.Tıp Fakültesi Ölçme ve Değerlendirme Birimi ve Sınav Yönergesinin 23. maddesi gereği incelenmiş; soruların dördünde çift cevap tespit edildiğinden çift cevap doğru sayılmış, 3 soru hatalı olması nedeniyle iptal edilmiş, 1 soruda da doğru cevap şıkkı değişmiştir. Yapılan düzeltmeler sonucunda sınıf geçme sınav sonuçları ilan edilmiştir.

Sınav sonuçlarına yapılan itirazlar nedeniyle sınava giren tüm öğrencilerin cevap kağıtları tekrar okutulmuş, sorulara verilen cevaplar manuel olarak da kontrol edilmiş ve notlar yeniden hesaplanmıştır. Öğrencilerin güncellenmiş sınav sonuçları ektedir.

Duyuruyu görüntülemek için aşağıdaki ikona tıklayınız.

Bu içerik 04.07.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1863 kez okundu.