2014-2015 Eğitim Öğretim Dönemi Ön Hekimlik Dönemi Öğrencilerimizin Dikkatine

Değerli Ön Hekimlik Dönemi Öğrencilerimiz,

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Akademik takvimine uygun olarak 15 Temmuz 2014 Salı günü  yeni eğitim ve öğretim dönemimiz başlayacaktır.

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda her ayın ilk pazartesi günü saat 15:00 de Dekanlık Toplantı odasında, ön hekimlik dönemi öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz eğitim-öğretim sürecimizin kalitesini artırmaya yönelik sorunları görüştüğümüz toplantılarımız yıl boyunca devam edecektir.

Ayrıca, geçen yıl alan içi seçmeli stajlarda uyguladığımız şekilde, bu eğitim-öğretim döneminde ön hekimlik dönemi seçmeli staj tercihleri de elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. İlk grupta seçmeli staj alacak öğrencilerimiz için kontenjan listeleri 14 Temmuz 2014 Pazartesi günü Fakültemiz internet sayfasındaki duyurular bölümünde yayımlanacak, bu kontenjanlar aynı gün saat 14:00 de fakültemiz  internet sayfasında  duyuru içeriğinde verilen link kullanılmak yoluyla öğrencilerimizin tercihine açılacaktır.

Ön hekimlik döneminin tüm öğrencilerimiz için başarılı ve sağlıklı geçmesini dileriz.

Bu içerik 11.07.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1441 kez okundu.