Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Sağlık Bakanlığı Edirne Devlet Hastanesi arasında kamuoyunda “afiliyasyon” veya “birlikte kullanım” olarak tanımlanan iki sağlık kurumunun güçlerini birleştirerek her iki kurumun imkânlarını geliştirme kapsamında ön değerlendirme toplantıları yapılmaktadır. Süreç çok yenidir. Toplantılar henüz teknik düzeyde yürütülmektedir. Birlikteliğin mümkün olup olmadığı, kurumumuz, tüm öğretim üyelerimiz ve sağlık çalışanlarımız için maksimum faydanın nasıl sağlanacağı sorularının cevabı aranmaktadır. Fakültemiz öğretim üyeleri ve tüm hastanemiz çalışanları gelişmelerden haberdar edilecektir.

Trakya Tıp Fakültesi Dekanlığı

Bu içerik 30.05.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1538 kez okundu.