1.Sınıf 3.Ders Kurulu Posterler - 2016

Sindirim ve metabolizma konularının ağırlıkta olduğu 3. Ders Kurulu kapsamında, 05/04/2016 tarihinde üçüncüsü düzenlenen poster günü, Tıp Fakültesi Yeni amfisinde yapıldı. Poster gününde, Dönem 1 öğrencileri tarafından 29 poster başarıyla hazırlanıp sunumu yapıldı. Posterlerin hazırlanmasında 14 öğretim üyesi danışmanlık yaptı. Posterler çok sayıda öğretim üyesi, doktora, yüksek lisans ve lisans öğrencisi tarafından ziyaret edilerek ilgi ile izlendi. Hazırlanan posterler öğretim üyeleri ve öğrencilerin oluşturduğu bir komisyon tarafından değerlendirilerek en iyi üç poster seçildi.

Poster gününe katılan tüm öğrencileri tebrik ediyor, destek olan öğretim üyelerine teşekkür ediyoruz.

2016-Posterleri

Birinciliği paylaşan posterler

Safra Kesesi Taşı Oluşumunda Yaş ve Cinsiyetin Rolü

(Hande Sevinç, Merve Sena Demir, Canan Mercan, Filiz Yüksel

Danışman: Doç. Dr. Ayşe ÇAYLAN)

Kültürümüzden Gelen Bir Besin Diyabet Tedavisinde Yeni Bir Umut Olabilir mi?

(Ödül Tanı, Nazlı Polat, Kubilay Elmacı, Najaf Ali Folladwand, Ömer Faruk İmamoğlu

Danışman :Yrd. Doç. Dr. Önder SEZER)

İkinci poster

Adrenokolodistrofi ve Lorenzonun Yağı

(Belkız Karampougiouklou, Büşra Elmas, Göksu Köse, İbrahim Özakay, Ömer Faruk Yıldız    Danışman: Öğr. Gör. Dr. Gülben SAYILAN)

Üçüncü poster

Hastalıkların Altında Yatan Gizli Sebep: Gluten İntoleransı

(Damla Çevik, Büşra Üveysuna, Nilay Tot, Mısra Ceren Taş

Danışman: Prof. Dr. Gülnur Kızılay Özfidan)

Posterleri görüntülemek için tıklayınız.

Bu içerik 13.04.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 2757 kez okundu.