YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINDA ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA GEÇİŞ, ÇİFT ANADAL, YAN DAL İLE KURUMLAR ARASI KREDİ TRANSFERİ YAPILMASI ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK EK MADDE:2’YE GÖRE YATAY GEÇİŞ MÜRACAAT SONUÇLARI

Sıra

Adı/Soyadı

Fakültesi

Karar

Devrim YILDIRIM

Rusya Cumhuriyeti M.V. Lomonosov Moskova Devlet Üniversitesi Tıp Fakültesi

“ÖSYS puanlarının başvuru yaptıkları Yükseköğretim Kurumundaki programın ilgili yıldaki taban puanına eşit veya daha fazla olması gerektiği” şartı göz önüne alındığında öğrencinin başvuru dosyasında ÖSYS puanını belirten belgesi olmadığı için yatay geçiş talebi oy birliği ile uygun görülmemiştir.

Esma Esra ERDOĞAN

Rusya Cumhuriyeti M.V. Lomonosov Moskova Devlet Üniversitesi Tıp Fakültesi

Bu içerik 13.07.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 896 kez okundu.