Üniversitemizin Başarısı

Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği (AİFD) ve Iqvia işbirliği ile hazırlanan ve danışmanları arasında İç Hastalıkları AD, Tıbbi Onkoloji BD öğretim üyesi Prof. Dr. İrfan Çiçin’inde bulunduğu “The Impact and Value of Clinical Research in Turkey” başlıklı raporda Trakya Üniversitesi ülkemizde klinik araştırma yapılan yaklaşık 400 merkez arasında en çok araştırma yapılan 4. merkez olarak sıralamada yer almıştır. Üniversitemiz bu alanda 3 yıl önce 10. sıradaki yerini birçok büyük merkezi geride bırakarak 4. sıraya yükseltmiştir. Üniversitemizin performansı tüm diğer merkez ve Türkiye ortalamasının üzerinde artış göstermektedir.

Figure 22: Top 15 Clinical Research Sites in Turkey

Resim

Başta Medikal Onkoloji olmak üzere fakültemizde klinik çalışma yapan anabilim dallarımız çalışanlarını tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bu içerik 22.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 601 kez okundu.