Üniversitemiz ile Tetova Devlet Üniversitesi İşbirliğinde Bilimsel Konferans Gerçekleştirilmiştir

Makedonya Tetova Devlet Üniversitesi ile Üniversitemiz işbirliğinde 1st International Scientific  Conference of Faculty of Medical Science" konferansı 3-4 Haziran 2016 tarihleri arasında Tetova-Makedonya’da gerçekleştirilmiş olup Tetova Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vullnet Ameti açılış konuşmasında iki Üniversite ve Tıp Fakülteleri arasındaki yakın işbirliğinin artarak süreceğine inancını dile getirmiş ve Rektörümüz Prof. Dr.  Yener Yörüğe ve Dekanımız Prof. Dr. Recep Yağız’a toplantının düzenlenmesi ve işbirliğinin artırılmasına yönelik çabaları dolayısı ile teşekkür etmiştir.

Halk Sağlığı açısından önemli konuların ele alınarak tartışıldığı, bilimsel kalitesi oldukça yüksek  olan  konferans Makedonya, Arnavutluk ve Kosova’dan çok sayıda katılımla ve gerçekleştirilmiş; Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Sedat Üstündağ ve Prof . Dr. Nurettin Aydoğdu ile Biyoistatistik ve Tıbbi Bilişim Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Necdet Süt’ün  Bilim Kurulu Üyesi-Oturum Başkanı olarak Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Nurettin Heybeli, Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Atakan Sezer, Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Banu Tütüncüler, Endokrinoloji Bilim Dalı Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Semra Aytürk ve Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Ömer Salt’ın konuşmaları ile katkı vermişlerdir.

Toplantı ile ilgili görsellere ulaşmak için tıklayınız.

Bu içerik 09.06.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 617 kez okundu.