Türk Hematoloji Derneği Bölgesel Toplantısı Hakkında

TÜRK HEMATOLOJİ DERNEĞİ BÖLGESEL TOPLANTISI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SULTAN II. BAYEZID KÜLLİYESİNDE YAPILACAK

Türk Hematoloji Derneği Hemofili Bilimsel Alt Komitesi olarak, 07 Eylül 2019 Cumartesi günü Sultan II Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi’nde bölgesel bir toplantı düzenleyeceğiz. “Hemofili” ve “Kronik transfüzyona bağlı hastalıklarda demir şelasyonu” konusunda güncel bilgilerin paylaşılacağı bir günlük toplantıya İstanbul ve çevre illerden hematoloji uzmanları katılacaklar. Bilgi güncellemesi yanı sıra, vakalar ile tartışmaların da yer alacağı dolu bir program olması için titizlikle çalıştık. Toplantı katılımı ücretsiz olup, bilimsel program en kısa sürede açıklanacaktır.

Tüm meslektaşlarımı bu değerli programa katılmaya davet etmekten mutluluk duyuyorum.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı

Türk Hematoloji Derneği Hemofili Bilimsel Alt Komitesi Başkanı

Bilimsel Program için tıklayınız
Bu içerik 28.08.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 648 kez okundu.