Tüm Öğrencilerimize Duyuru-Senkron Derslere Devam

- Üniversitemiz Senatosunun 03.12.2020 tarih ve 20 oturum sayılı toplantısının 01/b numaralı kararına göre; senkron derslerde %80 devam aranacağı kararlaştırılmış olup, MEDU'daki alt yapının oluşturulması ile 14.12.2020 tarihinden itibaren uygulamaya başlanacaktır.

- Bu bağlamda senkron derslerde yoklamaların doğru olarak alınabilmesi için MEDU-Trakya giriş hesabında kullanılan email adresinizin ZOOM giriş hesabında kullanılan hesap adres ile aynı olması gereklidir. Aksi takdirde ders yoklamalarında sorun ile karşılaşılabilir. MEDU- Online Ders Yardım dökümanının mutlaka okunması gerekmektedir.

- Alan Dışı Seçmeli derslerde ise devam zorunluluğu Senato kararının alınması ile birlikte başlamış bulunmaktadır. Bu nedenle 9.12.2020 tarihinden itibaren yapılacak olan Alan Dışı Seçmeli derslerde ilgili öğretim üyeleri yoklama alacaktır.

Tüm öğrencilerimize gereği önemle duyurulur.

Bu içerik 09.12.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 461 kez okundu.