Trakya Üniversitesi Tıp Fakültemizde Akran Eğitimine Katılan Öğrencilerimize Teşekkür Belgeleri Verildi

Fakültemiz Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nermin ŞAKRU'nun "Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinde Akran Eğitimi" adlı projesi 2021-2022 öğretim yılında 2. sınıf VIII. Ders Kurulu Tıbbi Mikrobiyoloji Uygulama Derslerinde gerçekleştirildi. Akran eğitici olarak destek veren öğrencilerimiz için 03/11/2022 Perşembe günü Dekanlığımızda toplantı yapıldı.

Toplantıya Dekan Prof. Dr. Filiz AKATA, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Dinçer AVLAN, Doç. Dr. Özgür GÜNDÜZ, Başkoordinatör Prof. Dr. Fulya ÖZ PUYAN, Anatomi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Bülent Sabri CİĞALI, 2. Sınıf Koordinatörü Doç. Dr. Yeşim Hülya UZ, Tıp Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Albena GAYEF, Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı öğretim elemanları ve projeye destek veren öğrencilerimiz katıldı.

Öğrencilerimize teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından Prof. Dr. Nermin ŞAKRU'nun proje ile ilgili sunumu ve akran eğitimi ile ilgili geribildirimlerden sonra toplantı sona erdi.

Öğretim üyemizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Akran Eğitimine Katılan Öğrecilerimizin
Listesi:
Fatma Zehra GÜLBAHAR
Zeliha DOĞAN
Yusuf Deniz KARA
İrem SARI
İrem Nur ÖZKAN
Fatmanur ŞAHİN
Bilge KABRAN
Muhammet Talha UZUN
Mehmet MUSUL
Batuhan PEHLİVANOĞLU
Gülay YILDIRIM
Yusuf Cihat ŞENGÜL
Feyza YAVUZ
Dilanur DURKAYA
Mustafa GÜMÜŞ
Naz YAVUZ
Fahrettin Ahmet YILDIRIM
Elısa KASEMBEG

Bu içerik 07.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 435 kez okundu.