Tıp Öğrencilerine Bilimsel Araştırma ve Proje Hazırlama Eğitimi

Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Fizyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nurettin Aydoğdu’nun Yürütücüsü olduğu; TÜBİTAK 2229-Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında “Tıp Öğrencilerine Bilimsel Araştırma ve Proje Hazırlama Eğitimi” isimli etkinlik 29, 30, 31 Ekim - 01 Kasım 2015 tarihlerinde Trakya Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Konferans ve Seminer Salonlarında gerçekleştirilecektir.

Konularında uzman farklı Üniversitelerin Tıp Fakültelerinde görev yapan öğretim üyeleri tarafından geleceğin bilim insanlarının güncel bilim ve bilim eğitimi uygulamaları ile ilgili bilgi düzeylerini arttırmak ve katılımcıların bilim okuryazarlığı becerilerinin arttırılması amaçlanmaktadır. Trakya Üniversitesinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe başvuran tüm katılımcıların yemek, konaklama ve ulaşım giderleri TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır.

Kurs katılım koşulları:

• Tıp Fakültesi öğrencisi olmak
  • Bu kursu daha önce almamış olmak

Başvuru formu ve detaylı bilgi için http://www.trakyabilimproje.org adresine tıklayınız.

Bu içerik 13.10.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1158 kez okundu.