Tıbbi Patoloji Anabilim Dalımızın Uzmanlık Eğitim Programı Akreditasyon Sürecinde

Üniversitemizin Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı, Ocak 2019 tarihinde “Patoloji Dernekleri Federasyonu Tıbbi Patoloji Uzmanlık Eğitimi Akreditasyonu” sürecine başvuruda bulunmuş ve başvuruları ön değerlendirmeyi geçerek kurum ziyaretine hak kazanmıştır.

İstanbul Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi bünyesinde 27/07/1982 tarihinde kurulan ve 07/02/1983 tarihinde Edirne’de faaliyete başlayan anabilim dalımız 37 yıllık eğitim sürecinde pek çok Tıbbi Patoloji Uzmanı yetiştirmiştir.

Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı 28.05.2019 tarihinde Akreditasyon komisyonu tarafından ziyaret edilerek eğitim programı ve ortamı değerlendirilecektir.

Anabilim Dalımıza başarılar diler, bu süreçte her zaman yanlarında olduğumuzu bildiririz.

Bu içerik 16.05.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 885 kez okundu.