Temel Yetişkin Eğitim Becerileri Kursu

Fakültemiz ve üniversitemiz öğretim elemanlarının eğitici niteliklerinin geliştirilmesine yönelik olarak planlanan Eğitici Eğitimi etkinliklerinin ilki olan Temel Yetişkin Eğitim Becerileri Kursu 6-8 Mayıs 2013 tarihlerinde düzenlenecek.

Eğitici olarak Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği AD öğretim üyeleri Prof. Dr. Zekeriya Aktürk, Doç Dr. Turan Set ve Tıp Eğitimi AD Başkanı Doç. Dr. Hamit Acemoğlu; Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği AD öğretim üyeleri Prof. Dr. Nezih Dağdeviren, Doç. Dr. Serdar Öztora ve Doç. Dr. Ayşe Çaylan'ın görev yapacağı kurs için üniversitemizin diğer birimlerinde görev yapan öğretim elemanları için de kısıtlı kontenjan mevcuttur.

Katılmak isteyen öğretim üyelerimiz, (284) 225 15 99 numaralı telefondan bilgi alabilirler.
Bu içerik 02.05.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 1316 kez okundu.