Sürekli Eğitim Birimi Uzmanlık Sonrası Eğitim Günleri



 

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi; büyük bir eğitim kurumu olma sorumluluğunu mezuniyet öncesi eğitimde olduğu gibi mezuniyet sonrası eğitimde de en üst düzeyde sürdürmektedir.

Bu kapsamda, 29.12. 2019 tarihinde Tıp Fakültesi Sürekli Eğitim Birimi önderliğinde, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanlık alanında “Proloterapi” konulu “Uzmanlık Sonrası Eğitim Günleri” gerçekleştirilmiştir. İlki gerçekleşen Uzmanlık Sonrası Eğitim Günlerine, çoğunluğu Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı ihtisaslı, farklı illerden 23 hekim katılmıştır.

Toplantı açılışını gerçekleştiren Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tezel, Dünyada Rejeneratif Tıbbın artan önemine değinerek, bu konuda gerçekleştirilen toplantıdan duyduğu memnuniyeti ifade etmiştir.

Tüm gün süren teorik ve uygulamalı eğitimde, bilgi ve tecrübesini paylaşan Uzm. Dr. Ülkü Sarpkaya, ihtisas aldığı kurumda yeniden olmanın verdiği heyecanla, bilimsel açıdan son derece doyurucu bir eğitim gerçekleştirmiştir. Uzm. Dr. Ülkü Sarpkaya, Bilimsel Proloterapi Derneği Başkan Yardımcısı ve Sağlık Bakanlığı Proloterapi eğitimcisidir.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi çatısı altında buluşup, bilimsel ve sosyal olarak verimli ve güzel bir gün geçirmiş olmaktan duyulan memnuniyetle eğitim tamamlanmış, katılımcılara belgeleri verilmiştir.



Ek Resimler
Bu içerik 30.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 353 kez okundu.