Sosyal Sorumluluk Projeleri Tanıtım Çalıştayı Yapıldı



 

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ TANITIM ÇALIŞTAYI YOĞUN BİR KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Sosyal Sorumluluk Projeleri Tanıtım Çalıştayı iç ve dış paydaşların katılımıyla gerçekleştirildi. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir başkanlığında düzenlenen çalıştaya Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, Dekan Yardımcılarımız, Sosyal Sorumluluk Projeleri Komisyonu üyeleri, üniversitemizin diğer bölümlerinden ve Tıp Fakültesi’nden çok sayıda öğretim üyesi ve projelerin uygulayıcıları olacak tıp fakültesi öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Çalıştay, komisyon başkanı Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasemin Görgülü’ nün, Nöroloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi İpek Güngör Doğan’ın ve Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Leyla Bozatlı’nın Sosyal Sorumluluk Projeleri hakkındaki sunumları ile başladı. Sunumlarda Sosyal Sorumluluk Projeleri Komisyonunun kuruluşu, içeriği, işleyişi, projelerin önerilmesi, kabulü ve yönetilmesi ile ilgili bilgi paylaşımı gerçekleştirildi.

Sırayla Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan ve Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu bu çalıştay ve girişimden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Yürütülen ve yürütülebilecek projeler hakkındaki görüşlerini paylaştılar. Daha sonrasında söz alan Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılarımız, öğretim üyelerimiz ve öğrenciler konu ile ilgili görüşlerini, düşüncelerini, proje önerilerini ve sorularını paylaştılar.

Yakın zamanda proje önerileri için duyuru yapılacağı belirtilerek, dilek ve temenniler ile çalıştay başarıyla sonlandırıldı.



Ek Resimler
Bu içerik 12.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 604 kez okundu.