Seçmeli Dersler (BIL202 Trafik Hayattır, ISL421 Girişimcilik) Vize Sınavları

SEÇMELİ DERSLER (BIL202 TRAFİK HAYATTIR, ISL421 GİRİŞİMCİLİK) VİZE SINAVLARI;

• Sınavlar  30 Ekim 2014 Perşembe Saat 00:01 – 5 Kasım 2014 Çarşamba Saat 23:59 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınavınız 1 hafta boyunca sistemde açık olacaktır.
  • Sınavlar Ekampüs LMS sistemi ile internet ortamında gerçekleştirilecektir.
  • Sınava yukarıda belirtilen tarihler içinde istediğiniz bir zamanda girebilirsiniz.
  • Sınav süresince problem yaşamamak için mutlaka sınav öncesinde sisteme giriş yaparak kullanıcı adı, şifre ve aldığınız derslerin doğru olduğunu kontrol ediniz.
  • Sınav sırasında bir problem yaşarsanız (elektrik kesintisi, internet kesintisi vb.)  sınavınızı hangi nedenden dolayı tamamlayamadığınızı ve sınav tekrarı istediğinizi bildiren bir maili Uzaktan Eğitim Merkezi’nin tuzem@trakya.edu.tr  mail adresine gönderiniz. Sistem üzerinde yapılacak inceleme sonucunda göstermiş olduğunuz mazeret geçerli bulunursa 24 saat içinde sınav tekrar hakkı tanınacaktır. (Son gün olan 5 Kasım 2014 günü Saat 12:00 dan sonra yapılan tekrar istekleri sürenin yetersizliği nedeniyle değerlendirilemeyebilir)
  • Yüksek Öğretim Kurulu’nun (YÖK) uzaktan eğitim derslerinin sınavlarının internet ortamında yapılması ile ilgili düzenlemesi nedeniyle vize sınavının not ortalaması ağırlığı %20 ‘dir.
  • Sınav notlarınız Trakya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden http://obs.trakya.edu.tr  açıklanacaktır.

Bu içerik 24.10.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1362 kez okundu.