PROJE TASARIM EĞİTİMİ

2014 yılının Ocak ayında Fakültemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Mustafa İNAN’ın yürütücülüğünü yaptığı “ARAŞTIRMA PROJESİ NASIL HAZIRLANIR” başlıklı bir kursun düzenlenmesi planlanmaktadır. Bu kurs yeterli sayıda talep olması durumunda Edirne’de, tam gün katılım ile 2 gün sürecek ve TÜBİTAK’ın 2237 Eğitim Projeleri Programı desteğiyle gerçekleşecektir. Katılımcılar varsa reddedilen TÜBİTAK projelerini getirebilecek ya da önerdikleri herhangi bir proje taslağı üzerinde çalışılarak, süreç başvuru aşamasına kadar simüle edilecektir. Teorik dersler ve pratik uygulamalar TÜBİTAK projesi yürüten ya da bitirmiş olan ve fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ahmet ULUGÖL, Prof. Dr. Cem UZUN ve Prof. Dr. Nurettin AYDOĞDU ile proje yöneticisi tarafından verilecektir. Detaylı program ise katılımcılara daha sonra bildirilecektir.

Bu kursa katılmak isteyenlerin mustafainan@trakya.edu.tr adresinden ilgili öğretim üyesiyle temasa geçmesi rica olunur.
Bu içerik 10.10.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 1027 kez okundu.