Prof. Dr. Selma Arzu VARDAR’ın Trakia Üniversitesi Ziyareti

Fakültemiz Fizyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selma Arzu VARDAR, Erasmus programı kapsamında 31 Ağustos-4 Eylül 2015 tarihleri arasında, Bulgaristan’ın Stara Zagora şehrindeki Trakia Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne bir ziyaret gerçekleştirmiş ve ziyaret kapsamında 3, 4, 5 ve 6. Sınıf öğrencilerinin yer aldığı kursta 5 adet ders vermiştir.

Ziyaret kapsamındaki kurs Trakia Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Fizyoloji AD öğretim üyesi olan Doç. Dr. Anna Tolekova ve ekibi tarafından düzenlenmiş bulunmaktadır. Ayrıca Trakia Üniversitesi Rektörü ile yapılan görüşmede sayın rektör;

1-Öğretim üyesi değişimine ve karşılıklı bilgi alışverişine çok önem verdiğini;

2-Öğrenci değişimi yapmayı çok önemsediğini ve özellikle üst sınıflarda öğrenim gören tıp fakültesi öğrecilerinin fakültemizde staj yapmasından mutluluk duyacağını,

3-Birlikte ortak bilimsel projeler yapmaya istekli olduklarını belirtmiştir.

Prof. Dr. Selma Arzu VARDAR:

Kursa katılan öğrencilerin Edirne’ye daha önce gelmediğini ve Trakya Üniversitesini çok fazla tanımadıklarını, bilimsel konuların yanı sıra, Edirne ve Trakya Üniversitesine karşı bir ilgi ve merak oluştuğunu gözlemlediğini bildirdi.

Bu içerik 13.10.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1318 kez okundu.