Prof. Dr. Aydın Köksal Ödülleri Yarışması




Türkiye Bilişim Derneği (TBD), kurucusu ve “Bilişim” in de dahil olduğu 2 bin 500 bilimsel sözcüğü Türkçe’ ye kazandıran Prof. Dr. Aydın Köksal onuruna vermekte olduğu bilim ödüllerinin bu yıl 3.’sünü verecek.



Ödül; Bilgisayar Mühendisliği Bilim Ödülü, Bilgisayar Mühendisliği Akademik Öğretim Ödülü, Özgün Yerli Yazılım Ödülü ve Yazılım Dışsatım Ödülü olmak üzere dört kategoride verilecektir.


Prof.Dr. Aydın Köksal Ödülleri yarışmasına, özgün bildiri, makale ya da kitap olarak yayımlanmış yapıtlarıyla akademisyenler, araştırmacılar ile üniversite ve endüstri kuruluşlarının Ar-Ge bölümlerinde çalışan bilim insanları katılabilecektir.


Başvurular 30 Kasım 2020 Pazartesi günü saat 17:00’ye kadar TBD’ye elden ya da kurye ile teslim edilebilecek. Ödüle hak kazananlar 16-17 Aralık 2020 tarihlerinde düzenlenecek TBD Ulusal Bilişim Kurultayı Açılış oturumunda açıklanacaktır.


Yarışmaya, ilgili kişi ya da kuruluşlar kendileri aday olarak başvurabilecekleri gibi başka kişi ya da kuruluşlar da herhangi bir kişi ya da kuruluşu aday gösterebilecektir.


Yarışma ile ilgili detaylı bilgi, şartname ve başvuru formlarına https://www.tbd.org.tr/prof-dr-aydin-koksal-odulleri/  adresinden ulaşabilirsiniz.

 Tıp Fakültesi Dekanlığı







Bu içerik 19.11.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 465 kez okundu.