Prof. Dr. Ali Kemal KUTLU'nun Fakültemizdeki Son Dersi

23/05/2018 Çarşamba günü Değerli öğretim üyemiz Prof. Dr. Ali Kemal KUTLU Hocamız emeklilik öncesi 1. Sınıflara “BİLİM TARİHİ” isimli son dersini vermiştir. Bu derse çok sayıda öğrenci ve öğretim üyesi katılarak ilgi ile izlemiştir. Dersin sonunda Tıp Fakültesi dekan yardımcısı Prof. Dr. Ahmet TEZEL “Kemal KUTLU Hocanın entelektüel birikimini, vizyonel bakış açısını, problemlere pragmatik çözümler geliştirdiğini" vurgulamış, 2002 yılından bu yana Tıp Fakültesinin eğitim çalışmalarına yaptığı katkılar için Tıp Fakültesi adına teşekkürlerini sunmuştur. Kemal Hocamıza yaşamının bu yeni döneminde sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

Bu içerik 24.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1238 kez okundu.