Öğretim Üyemiz Prof. Dr. H. Mete Çek'i Tebrik Ederiz

Fakültemiz Üroloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. H. Mete Çek'e, 15.12.2017 tarihinde Oslo'da düzenlenen  "Global Prevalence studies on Infections in Urology" (GPIU) Sempozyumu'nda "GPIU" Ödülü verilmiştir. Bu çalışmalar, global ölçekte 2003 yılından beri yapılan, beraberinde "prostat biyopsi komplikasyonları", "katetere bağlı enfeksiyonlar", "cerrahi profilaksi uygulamaları" gibi yan incelemelerin de yürütüldüğü prevalans çalışmaları olup Türkiye'den katılım hep üst düzeyde, ülkeler sıralamasında Türkiye'yi genellikle ilk üç ülke arasında tutacak düzeyde olmuştur. 2010 yılından bu yana Trakya Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalı da bu çalışmalara katılmaktadır. GPIU ödülü, GPIU çalışmalarına katkısı üst düzeyde olan bilim insanlarına verilmektedir.

Resim

Bu içerik 21.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1307 kez okundu.