Öğrencimizi Tebrik Ediyoruz

Fakültemiz öğrencilerinden İnci Kadribegiç, Center for IPS Research and Application (C.I.R.A), Kyoto Üniversitesi'nin 2016 seçmelerinde dünya çapındaki başvurular arasından tam burslu kabul edilen 16 öğrenci arasına girmeyi başarmış, kök hücre çalışmalarını 8 hafta boyunca orada sürdürmüştür. Çalışmalarına National Institutes of Health (NIH) - National Center for Advancing Translational Sciences (NCATS)'ta tam burslu devam etmeye hak kazanmıştır. Fakültemizi ve ülkemizi 19 Haziran-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında çalışmaları ile temsil edecektir. Öğrencimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Bu içerik 12.12.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 980 kez okundu.