Öğrencimiz Attila Ülkücü’nün Ulusal Başarısı

Trakya Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Topluluğu ( TÜBAT) Başkanı, Tıp Fakültesi 3. Sınıf Öğrencimiz Attila ÜLKÜCÜ, 9-11 Şubat 2018 tarihlerinde Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen Ulusal Bilimsel Araştırma Toplulukları ( UluBAT ) Genel Kurulu’nda topluluk genel sekreteri Atakan DÜNDAR ve topluluk bilimsel program sorumlusu Nazlı POLAT ile üniversitemizi temsil etti.

Bu toplantıda gerçekleşen Ulusal Yönetim Kurulu seçimlerinde Trakya Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu Başkanı Attila ÜLKÜCÜ, Başkan Yardımcılığı görevine seçilmiştir.

UluBAT ( Ulusal Bilimsel Araştırma Toplulukları ), ülkemizde bulunan 58 Bilimsel Araştırma Topluluğunu tek çatı altında birleştiren bir kurumdur ve TÜBAT kurucu üyedir.

Fakültemizde 28 yıldır aktif olan TÜBAT; seminerler, sempozyumlar, çalıştaylar, araştırmalar ve kongreler düzenleyen bir topluluk olarak ülkemizde ve üniversitemizde birçok ilki gerçekleştirmiştir.

UluBAT Genel Kurulu sonucu yeni Ulusal Yönetim Kurulu şöyle seçilmiştir;

Başkan: Ali Said KILIÇALP – Bülent Ecevit Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Topluluğu

Başkan Yardımcısı: Attila ÜLKÜCÜ – Trakya Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Topluluğu

Başkan Yardımcısı: Mustafa KARATAŞ – Ege Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Topluluğu

Genel Sekreter: Furkan ÇELİK – Atatürk Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Topluluğu

Bu içerik 20.02.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1240 kez okundu.