Öğrencilerimiz ve Öğretim Üyelerimizin Başarısı

Fakültemiz Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Albena GAYEF, Aile Hekimliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşe ÇAYLAN ve Tıp Fakültesi 5. sınıf öğrencisi Selahattin Alp TEMİZ’in araştırmacı olduğu “Learning Styles: How Does It Effect Academic Motivation?” başlıklı çalışma ve ayrıca öğrencilerimiz Selahattin Alp TEMİZ, İlayda KUGU ve Aile Hekimliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşe ÇAYLAN’ın araştırmacı olduğu ‘’Source of Success and Failure in Medical Education: Students’ Behaviours vs Learning Styles’’ başlıklı çalışma 16-19 Aralık 2020 tarihlerinde Almanya’nın Berlin şehrinde yapılan ‘Wonca European Conference of Family Doctors’ Virtual konferansında öğrencimiz Selahattin Alp TEMİZ tarafından Sözlü Bildiri olarak sunulmuştur.

Öğrencimiz Selahattin Alp Temiz ve Değerli Öğretim Üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu içerik 21.12.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 873 kez okundu.