Kan ve Kan Bileşenlerinin Akılcı Kullanımı

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi iş birliği ile tıpta uzmanlık öğrencileri, hemşireler ve sağlık teknisyenlerine yönelik ‘’Kan ve Kan Bileşenlerinin Akılcı Kullanımı’’ konulu hizmet içi/sürekli tıp eğitimi kapsamında bir program hazırlanmıştır. Eğitim programı aşağıda bildirilmiştir.

Eğitimin gerçekleştirilmesinde katkısı olan Transfüzyon Merkezi, Hemşirelik Hizmetleri, Merkez Müdürlüğü ve Tıp Fakültesi Dekanlığı yetkililerine teşekkür ederiz.

Prof. Dr. Ahmet Muzaffer DEMİR

Tıp Fakültesi Dekanı

Eğitim Programı İçin Tıklayınız

Bu içerik 21.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 871 kez okundu.