Fakültemiz 2019 Yılı Olağan Akademik Genel Kurulu Yapıldı

Fakültemiz 2019 Yılı Olağan Akademik Genel Kurulu 7 Ekim 2019 Pazartesi günü saat 15.30'da Ratıp Kazancıgil Derslik Binası B Amfisinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri HATİPOĞLU ve 127 öğretim üyemizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Akademik Genel Kurulda öğretim üyelerimize Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Programı, Mezuniyet Sonrası Tıp Eğitimi Programı, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında yapılan faaliyetler, ve Fakültemizin akademik yapılanması hakkında bilgiler verilerek genel bir değerlendirme yapıldı.

Ayrıca uzmanlık eğitimleri akredite olan Anabilim Dallarımız ile Tıpta Uzmanlık Kurulu tarafından Yetkilendirilmiş Uzmanlık Eğitimi Program seviyeleri yükseltilen Anabilim Dalı ve Bilim Dallarımıza ve başarılı çalışmalarından dolayı Balkan Medical Journal Editörüne plaket verildi.

Bu içerik 09.10.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 367 kez okundu.