ELCD Edirne Bölgesel Toplantısına DAVET

Değerli Meslektaşlarım;

Önümüzdeki Kasım ayı içinde Ulusal Endoskopik Laparoskopik Cerrahi Derneği’nin (ELCD) bölgesel toplantısını Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı ev sahipliğinde Edirne’de gerçekleştireceğiz.

Merhum öğretim üyesi sayın Prof. Dr. Ahmet Rahmi HATİPOĞLU anısına her yıl düzenlemekte olduğumuz bilimsel toplantı serisini bu yıl ELCD Bölgesel Toplantı programına eklediğimiz ve onun adına yapılacak bir panel ile sürdürmeyi planladık.

ELCD Edirne Bölgesel Toplantısı değerli katılımlarınızla, belki de bir bölgesel kongre havasında, Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezinde, 10 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Laparoskopik cerrahi ve teknoloji kullanımı alanındaki güncel konu başlıkları ile dopdolu bir bilimsel program hazırlamaya gayret ettiğimiz toplantımızda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Dr. Doğan ALBAYRAK

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi

Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi

Edirne

Resim

Bu içerik 06.11.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 531 kez okundu.