Ek 1 'e Göre Bahar Dönemi İçin Yapılan Yatay Geçiş Başvurularının Değerlendirme Sonuçları



Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans Ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin Ek 1 Maddesine Göre Bahar Dönemi İçin Yapılan Başvuruların Sonucu

Sıra No

Adı/Soyadı

Fakültesi

Giriş Yılı

Giriş Puanı

Fakültemiz Taban Puanı

Karar

1

Zeynep Öykü ÖZTÜRK

Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi

2011

515,874

514,184

Başvuru dosyasında sunulan belgeler “ Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans Ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin” ilgili hükümlerini karşıladığından yatay geçiş başvurusunun kabulüne; kayıt için başvurması durumunda, ders programlarının  uyumu nedeni ile Fakültemiz 5. sınıfına kaydının yapılmasına ve eksik olan 5. sınıf V. Staj Kurulu (Kardiyopulmoner Sistem Hastalıkları), VII. Staj Kurulu (Hareket Sistemi Hastalıkları), Alan İçi Seçmeli Staj Kurulu ve Alan Dışı Seçmeli Staj Kurullarını Fakültemizde almasının uygun olduğuna karar verilmiştir.

2

Hülya ARMUTLUGÖYNÜK

Şifa Üniversitesi Tıp Fakültesi

2011

528,557

514,184

Başvuru dosyasında sunulan belgeler “ Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans Ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin” ilgili hükümlerini karşıladığından yatay geçiş başvurusunun kabulüne; kesin kayıt için başvurması durumunda, ders programlarının uyumsuzluğu nedeni ile Fakültemiz 4. sınıfına kaydının yapılmasına ve 4. sınıf Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi ile Üroloji stajlarını mevcut staj kurulu ögeleri içerisinde almasına, bu iki stajı başarı ile tamamlaması durumunda  5. Sınıfın  eksik olan Göğüs Cerrahisi, Nöroloji, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Göz Hastalıkları ve KBB Hastalıkları stajlarını mevcut staj kurulu ögeleri içerisinde, VII. Staj Kurulu (Hareket Sistemi Hastalıkları), Alan İçi Seçmeli Staj Kurulu ve Alan Dışı Seçmeli Staj Kurullarını Fakültemizde almasının uygun olduğuna karar verilmiştir.

 



Bu içerik 22.01.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 2462 kez okundu.