E-İmza Duyurusu

Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi’ nde  (Hastane) 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren E-Reçete uygulamasına geçilecektir. Bu uygulamada kullanılmak üzere Tıp Fakültesinde görevli olan öğretim elemanları için nitelikli elektronik sertifika talebinde bulunulmuştur. (Daha önce Elektronik Belge Yönetim Sisteminde (EBYS) kullanılmak üzere sertifika talebinde bulunan ve elektronik imza alan öğretim üyeleri söz konusu elektronik imzalarını E-Reçete uygulamasında da kullanacaklardır.) Öğretim elemanlarımızın kurumsal mail adreslerine Kamu Sertifikasyon Merkezi (mail adresi bilgi@kamusm.gov.tr) tarafından başvuru formu gönderilmiştir. Formların doldurulup ıslak imzalı çıktısının alınarak Fakülte Sekreterine 11 Aralık 2015 tarihine kadar teslim edilmesi gerekmektedir.

(Sağlık Bakanlığı kadrosunda olup üniversitemizde görev yapan Araştırma Görevlisi ve Uzman doktorlar dahil.)

Bu içerik 02.12.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1233 kez okundu.