Başsağlığı Mesajı - 27.06.2015

Fakültemiz Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Kaan ÖZDEDELİ 27.06.2015 tarihinde vefat etmiştir. Merhuma Allah’ tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Not:  Bugün saat 18.00' da hastanemiz morgu önünde tören düzlenlenecektir. Merhumun cenazesi yarın İzmir Narlıdere Şehitlik Camiinde kılınacak öğle namazını müteakiben defnedilecektir

Yrd. Doç. Dr. Kaan Özdedeli’nin Özgeçmişi:

1993 yılında İzmir Fen lisesini bitiren Dr. Kaan Özdedeli, 1999 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. 2005 yılında Ege Üniversitesi Ege Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’dan “Prepubertal ratlarda epididimal ligasyon ve vazektomi sonrası meydana gelen testiküler ve epididimal değişikliklerin histopatolojik değerlendirilmesi” konulu tez ile üroloji uzmanlığını alan Dr. Özdedeli, 2005-2006 yıllarında Sarıkamış Asker Hastanesi Üroloji Kliniği’nde askerlik görevini tamamlamış, ardından 2006-2007 yılları arasında Ürgüp Devlet Hastanesi’nde zorunlu hizmetini yapmıştır. 2007-2010 yılları arasında İstanbul’da çalışan Dr. Kaan Özdedeli, 2010 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’na yardımcı doçent olarak atanmıştır.

2005 yılında European Board of Urology sınavlarını geçerek “Fellow of European Board of Urology” (FEBU) unvanını alan Dr. Kaan Özdedeli, daha sonra bu kuruluşun 2013 yılındaki sınavını gerçekleştiren komite içinde görev almıştır.

2015 yılında Ocak-Mart aylarında üç ay süreyle Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’nda laparoskopik ve robotik ürolojik cerrahi konularında çalışmalar yapan Dr. Kaan Özdedeli, bilimsel çalışmalarının yanı sıra sanatsal ve kültürel aktivitelerle de yakından ilgilenmekteydi. Bu kapsamda “Balkan Müzik ve Gösteri Sanatları Topluluğu” ve “Trakya Üniversitesi Sinema Topluluğu” danışman hocası olarak çalışmaktaydı.

Bu içerik 27.06.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 3153 kez okundu.