Balkan Medical Journal’dan Bir Başarı Daha

Üniversitemizin marka değerlerinden Balkan Medical Journal başarılarına bir yenisini daha ekledi. 2018 etki faktörlerinin açıklandığı “Journal Citations Reports” 2019 sayısına göre Balkan Medical Journal’in 2018 Etki Faktörü biri geçerek 1,203 oldu. Buna göre dergimiz genel tıp alanında TÜBİTAK’ın dergisi Turkish Journal of Medical Science’ı geride bırakarak Türkiye’de birinci, Balkanlarda Croatian Medical Journal’ ın ardından ikinci, dünyada da 160 genel tıp dergisi arasında 94. Sırada (Üçüncü çeyrek) yer aldı. Türkiye’de “Science Citation Index Expanded” da dizinlenen 58 bilimsel dergi arasında ise 9. oldu.

Balkan Medical Journal hali hazırda ülkemizde yukarıda belirtilen önemli indekslerde yer alan tek tıp fakültesi dergisidir.

Bu içerik 03.07.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 957 kez okundu.