ALAN İÇİ SEÇMELİ DERS ve STAJ TERCİHLERİNİZİ YAPINIZ


ALAN İÇİ SEÇMELİ DERS ve STAJ TERCİHLERİNİZİ YAPINIZ


Değerli Öğrencilerimiz;

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı; 02 Mayıs – 12  Mayıs dönemi için bir, 15 Mayıs – 26 Mayıs dönemi için bir ve  29 Mayıs – 09 Haziran dönemi için bir olmak üzere açılan toplam üç alan içi seçmeli staj tercihlerinizi aşağıda verilen linki kullanarak yapabilirsiniz.  Sınıflara göre tercih işlemlerinin yapılabileceği gün ve saatler aşağıda verilmiştir:

  1. Sınıf Öğrencilerimiz   22  Nisan Cumartesi  Saat 10:00  ile 23 Nisan Pazar  23:00 saatleri arasında
  2. Sınıf Öğrencilerimiz   22  Nisan Cumartesi  Saat 11:00  ile 23 Nisan Pazar  23:00 saatleri arasında
  3. Sınıf Öğrencilerimiz   22  Nisan Cumartesi  Saat 12:00  ile 23 Nisan Pazar  23:00 saatleri arasında
  4. Sınıf Öğrencilerimiz   22  Nisan Cumartesi  Saat 13:00  ile 23 Nisan Pazar  23:00 saatleri arasında
  5. Sınıf Öğrencilerimiz   22  Nisan Cumartesi  Saat 14:00  ile 23 Nisan Pazar  23:00 saatleri arasında

Öğrencilerimizin tercihlerini yaparken dikkat etmelerinin gerekli olduğu önemli konular aşağıda sunulmuştur.

1.    Alan içi seçmeli derslerin/stajlarının altı haftalık tüm öğelerini Fakültemiz dışı eğitim kurumlarında yapması kesinleşmiş (Fakültemiz Yönetim kurulundan onay almış, karşı eğitim kurumundan kabul belgesi almış) olan öğrencilerimiz alan içi seçmeli staj tercihi YAPMAYACAKLAR,

2.    Geçen yıl başarısız oldukları için; bu yıl  herhangi bir ders kurulunda tekrar yapıp başarılı olan öğrencilerin isimleri bir üst sınıf listesine eklenmiştir. Bu durumdaki öğrencilerimiz mutlaka tercih yapmalıdırlar. Hiç arzu etmediğimiz şekilde bu durumdaki öğrencilerimizin bir kısmı bu yıl tekrarladıkları kurulda başarısız olurlarsa sınıf geçemedikleri için bu yıl alan içi staj alamayacaklar ve  tercihleri geçersiz olacaktır.

3.    Her öğrencimiz iki haftalık her bir dönem için 3 ayrı stajı tercih etmelidir. Örneğin birinci sınıfta ilk dönem (ilk 2 hafta) için İLK YARDIM başlıklı alan içi ders/stajı tercih etmiş öğrencimiz, sonraki iki haftalık dönemlerde bu ders/stajı kesinlikle tercih etmemeli, diğer iki dönem için İLK YARDIM başlıklı ders/staj dışında iki farklı alan içi ders/staj tercih etmelidirler. Her bir öğrencimizin tercih ettiği üç ders/staj mutlaka birbirinden farklı ders/stajlar olmalıdır.

4.    3. Sınıf öğrencilerimiz için önemli  bir uyarı: “Şok” başlıklı ders diğer tüm derslerden farklı olarak dört hafta sürelidir. Bu ders ilk iki hafta için tercih edilmelidir. Bu dersi tercih eden öğrenciler son iki hafta için de “Olgularla Fizyoloji (solunum ve kardiyovasküler fizyoloji)” başlıklı dersi tercih etmek zorundadır. Bu nedenle ilk iki seçmeli dönemde “Olgularla Fizyoloji (solunum ve kardiyovasküler fizyoloji)” başlıklı ders tercih edilmemelidir.

5.  5. Sınıf öğrencilerimiz için önemli bir uyarı: Tıbbi biyoloji tarafından verilecek olan Kanser Terapisinde Doğal Ürünler ve Kullanımları başlıklı staj 6 haftalıktır. Bu stajı tercih eden öğrenciler başka staj tercih etmemelidirler

6. Öğrencilerimiz bilgi işlem şifrelerinin çalışıp çalışmadığını önceden kontrol etmelidirler. Özellikle birinci sınıf öğrencilerimiz bu konuda sorun yaşayabilmektedirler.

Öğrencilerimizin,  başarılı bir alan içi seçmeli staj dönemi geçirmelerini dileriz.


-  Öğrenci listesini Kontrol etmek için aşağıdaki bağlantılara tıklayınız.

   1.Sınıf        2.Sınıf         3.Sınıf         4.Sınıf         5.Sınıf

-  Kontenjan bilgisi için tıklayınız.

-  Haftalık programları incelemek için tıklayınız.

-  Ders/staj  künyelerini incelemek için tıklayınız.

-  Tercih yapmak için  tıklayınız 



Ek Dosyalar
Bu içerik 19.04.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 17287 kez okundu.